Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το πάρτι που συγκίνησε την Βασίλισσα του Καρναβαλιού









Μια ζεστή αποκριάτικη ατμόσφαιρα κυριάρχησε στις καρναβαλικές γιορτές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Μέριμνα», στην περιοχή του Γηροκομειού και στην «Κιβωτό της Αγάπης».

Στις γιορτές της «Μέριμνας» και της «Κιβωτού της Αγάπης» συμμετείχε η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού Ιωάννα Κυπραίου, η οποία μετέδωσε τον παλμό του Πατρινού Καρναβαλιού, χάρισε χαμόγελα και χόρεψε με τα παιδιά. Τη συνόδεψαν τα μέλη της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού Γιώργος Ψωμιάδης και Χριστιάνα Σπηλιώτη. Τα παιδιά γλύκαναν με σοκολάτες οι σοκολατορίχτες που άφησαν τη δική τους εύγεστη πινελιά στις γιορτές.

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά οι Πολίτες Εν Δράσει υλοποίησαν την υπόσχεσή τους στα παιδιά της Μέριμνας και οργάνωσαν το αποκριάτικο πάρτι για τους φίλους τους.

Τα παιδιά είχαν τη χαρά να μοιραστούν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα των ημερών με μέλη και φίλους των Πολιτών Εν Δράσει που τους επισκέφτηκαν με καρναβαλική αμφίεση και πολύ κέφι για χορό.

Επίσης οι Πολίτες εν Δράσει διοργάνωσαν και τη γιορτή στην «Κιβωτό της Αγάπης».

Και οι δυο γιορτές πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία του Ερυθρού Σταυρού-Τμήματος Νοσηλευτικής.



Ήταν δυο αυθεντικές καρναβαλικές γιορτές με ανιδιοτελή αγάπη, χαρά και μεγάλες αγκαλιές και βέβαια με την απαραίτητη αποκριάτικη αμφίεση και την προσφορά καρναβαλικών στοιχείων στα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου