Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Πάει και ο Κελεπούρης! "Την έκανε".... για Αγρίνιο! "Κατραπακιά" στον Κατσιφάρα


Απανωτά είναι πλέον τα κτυπήματα τα οποία δέχεται ο συνδυασμός του αιρετού περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα ενώ απομένουν λιγότερες από 100 ημέρες για τον πηγαιμό στις κάλπες και την ανάδειξη νέων περιφερειακών αρχών.

Στον απόηχο ανακοίνωσης της υποψηφιότητας από τον Ηλείου Γ. Ζαφειρόπουλου και ενώ θεωρείται θέμα χρόνου η ανακοίνωση υποψηφιότητας και από τον Αιτωλοακαρνάνα πρώην Δήμαρχο Αγρινίου Θύμιο Σώκο , νέο πλήγμα ήρθε τις τελευταίες ώρες να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα στην παράταξη του κ. Κατσιφάρα.

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Ανδρ. Κελεπούρης, σε συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα με τον Απ. Κατσιφάρα, του ανακοίνωσε πω δεν πρόκειται να είναι εκ νέου υποψήφιος μαζί του, ανεβάζοντας τον αριθμό αυτών που κλείνουν την πόρτα πίσω τους, σε πέντε ενώ αναμένεται να πουν επίσης όχι, τουλάχιστον άλλοι δυο περιφερειακοί σύμβουλοι από την Αιτωλοακαρνανία ανεβάζοντας τον αριθμό σε επτά.

Υπενθυμίζεται πως έχουν προηγηθεί ο Γερ. Φεσιάν, Αθ. Πετρόπουλος, Ν. Κοκκαλιάρη, Ν. Μιχαλόπουλος γεγονός που δείχνει πως εκτός από τα εξωτερικά κτυπήματα στην παράταξη του Απ. Κατσιφάρα υπάρχει και εσωτερικό μέτωπο.

Ο Α. Κελεπούρης θα κατέβει στις περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Αγρινιώτη Θυμιου Σώκου - κατάγεται και αυτός από το Αγρίνιο-και σύμφωνα με μια εκδοχή θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου