Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Γνωστός πατρινός «πολιορκεί» σεξουαλικά την βασίλισσα του Καρναβαλιού


Τον μπελά της έχει βρει η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, από πρόσωπο που σχετίζεται με το Δήμο Πατρέων και το οποίο επιμένει να την πολιορκεί ερωτικά!Και μάλιστα παρά το γεγονός, ότι ο ίδιος είναι παντρεμένος και με παιδιά!Η εντυπωσιακή 22χρονη Νάσια Στεφανίδη, προκαλεί σεισμό στο πέρασμά της, κάτι που δεν διέλαθε της προσοχής ακόμα και των περισσοτέρων αθηναϊκών ΜΜΕ. Κανάλια, εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιόφωνα, «μαρκάρουν» στενά την Πατρινή Βασίλισσα με τις Ρωσικές ρίζες, για μία συνέντευξη και μια φωτογράφηση!Και η ίδια καταφέρνει να εκπροσωπεί επάξια την πόλη και το θεσμό, με σοβαρότητα αλλά και χάρη. Και ενώ όλοι τη βλέπουν αυστηρά επαγγελματικά, υπάρχει ένας κύριος που όπως φαίνεται έχει... άλλες βλέψεις για την Βασίλισσα!Απανωτές είναι οι προσκλήσεις του για απογευματινό καφέ, ακόμα και για βραδινό ποτάκι! Βέβαια η Νάσια αρνείται διακριτικά κάθε πρόσκληση, επικαλούμενη προσωπικές υποχρεώσεις και φορτωμένο πρόγραμμα σπουδών, στο παράρτημα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στον Πύργο, όπου φοιτάει.


Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο...


Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αφήνει να εννοηθεί ότι ο ίδιος ενδιαφέρθηκε προσωπικά για την εκλογή της, αν και δεν την γνώριζε προηγουμένως και το κυριότερο, όταν όλοι ξέρουν ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να έχει καμία ουσιαστική ανάμειξη με την συγκεκριμένη επιλογή.


Πάντως η αλήθεια είναι, ότι πρόκειται για πρόσωπο που πράγματι σχετίστηκε με το Καρναβάλι μέσω συγκεκριμένου δρώμενου. Βέβαια, οι απαράδεκτες κινήσεις του απέναντι στην Βασίλισσα, δεν έχουν μείνει απαρατήρητες από κάποιους υπαλλήλους του Καρναβαλικού Οργανισμού, που σχολιάζουν με απαξιωτικό τρόπο τις ερωτικές του βολιδοσκοπήσεις, ενώ κάποιος πρότεινε να ενημερώσουν σχετικά τη σύζυγό του, προκειμένου να... αναχαιτίσουν τις ορέξεις του!


Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ακόμα και Δημοτικός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ο οποίος κατέχει αξίωμα σε άλλον τομέα και που μέχρι πριν λίγο καιρό διατηρούσε στενούς φιλικούς δεσμούς με το συγκεκριμένο πρόσωπο, μόλις πληροφορήθηκε τα καθέκαστα, τον έκανε διακριτικά στην άκρη...


Πάντως η φετινή Βασίλισσα εκμυστηρεύτηκε το πρόβλημά της και σε φίλο της, γνωστό σχεδιαστή της Πάτρας, ενώ μιλώντας σε δημοσιογράφο του «Κ», παρακάλεσε το θέμα να κρατηθεί μυστικό, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της φετινής διοργάνωσης. Διότι δε θέλει, όπως έγραψε σε μήνυμα της, να δημιουργηθεί σκάνδαλο. Όμως κάτι τέτοιο πως θα μπορούσε να συμβεί, όταν ήδη ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και ο αυτόκλητος «παράγοντας» κρυφό καμάρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου