Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Πατρινοί επιχειρηματίες έχασαν τον ύπνο τους με το φόβο του "ξεσκονίσματος"!!!! Τι γίνεται και με τοκογλυφία σε τράπεζα της περιοχής


Τουλάχιστον τρεις πατρινούς επιχειρηματίες οι οποίοι ήδη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τόσο με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς όσο και με την ελληνική δικαιοσύνη για τα πεπραγμένα τους σε ότι αφορά τόσο τον πλουτισμό τους όσο και τις εκκρεμότητες τους με την εφορία και το ΣΔΟΕ , αγγίζει η πρόθεση της κυβέρνησης να ξεσκονίσει χιλιάδες λιμνάζουσες υποθέσεις που αφορούν σε παράνομο και περίεργο πλουτισμό εκατοντάδων φυσικών προσώπων.


Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και πρόσωπα που διαχειρίστηκαν τις τύχες συνεταιριστικού φορέα και για τον οποίο το ανακριτικό έργο είναι ήδη σε εξέλιξη αλλά αποτελεί κοινή εκτίμηση,  πως η ολοκλήρωσή του καθυστερεί περίεργα.


Ουσιαστικά  τα πρόσωπα αυτά έχουν χάσει τον ύπνο τους, καθώς εάν η κυβέρνηση κάνει πράξη το «ξεσκόνισμα» των φακέλων τους, τότε αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωπα με σωρεία άλλων αδικημάτων περάν αυτών για τα οποία βαρύνονται , για μέρος των οποίων  έχουν πέσει ήδη στα μαλακά.


Εκτός  από τις περιπτώσεις αυτές , οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί στην περιοχή έχουν «εμπλακεί» με την διερεύνηση υπόθεσης τοκογλυφίας με αφετηρία υποκατάστημα τράπεζας που λειτουργεί την περιοχή και με «οδηγό» διευθυντικό της στέλεχος, «καταθέτες» λειτουργούσαν ως δανειστές , για πρόσωπα τα οποία είχαν συναλλαγές με την τράπεζα και τα οποία αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας, το οποίο δεν τους επέτρεπε δανεισμό από αυτή και κάλυψη των οφειλών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου