Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Eγινε χαμός στο Δικαστήριο για τους πυροβολισμούς στα Ζαρουχλέικα - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Πυροβολισμοί on camera


Βαριές ‘καμπάνες’ επεφύλαξε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας για τους κατηγορούμενους σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, με αποτέλεσμα αμέσως μετά την ανακοίνωση των ποινών η αδελφή του βασικού κατηγορουμένου να ξεσπάσει στις τζαμαρίες του Δικαστικού Μεγάρου και τα έκανε στην κυριολεξία γυαλιά- καρφιά!


Το περιστατικό είχε γινει στην Πάτρα στις 11 Οκτωβρίου του 2013 και ο βασικός κατηγορούμενος φέρεται σύμφωνα με το κατηγορητήριο ότι πυροβόλησε με καραμπίνα κατά αστυνομικών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις ότι τον βοήθησαν στην πράξη του. Και ποιος δεν θυμάται τι είχε γίνει τότε έξω από το σπίτι της οικογένειας….


Οι κατηγορούμενοι κατά την απολογία τους δήλωσαν αθώοι, ωστόσο ο Εισαγγελέας έδρας ζήτησε την ενοχή όλων και εν συνεχεία το Δικαστήριο με ομόφωνη απόφαση τους έκρινε όλους ένοχους για τις πράξεις που τους βαρύνουν σύμφωνα με το κατηγορητήριο.


Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 13 ετών στον καθένα.


 


Η έκδοση της απόφασης προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αδελφής του βασικού κατηγορουμένου, η οποία ξέσπασε σε φωνές και στη συνέχεια έσπασε τρεις τζαμαρίες του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας. Οι αστυνομικοί που ήταν εκεί τη συνέλαβαν και σήεμρα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου