Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΤΡΑ: Ποιοι παρέχουν ασυλία σε αιρετό που χτυπά ανυπεράσπιστες γυναίκες


Σε «σερίφη» των ημιορεινών και ορεινών περιοχών της Ερυμάνθειας φαίνεται πως θέλει να μετατραπεί - κατ' άλλους έχει μετατραπεί κάτοικος της περιοχής ο οποίος πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ξυλοκόπησε άγρια μια γυναίκα η οποία εργαζόταν σε καφενείο της περιοχής, την ώρα που αυτή ήταν μόνη της μέσα στο κατάστημα.


Η δράση του συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο τυγχάνει και πολιτικής δικομματικής κάλυψης , δεν είναι πρωτόγνωρη για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και σε αρκετούς στην Πάτρα, καθώς επί χρόνια «αλωνίζει», έχοντας μάλιστα και τις πλάτες υπηρεσιακών παραγόντων , από το δημόσιο όπου υπηρετεί αλλά επί χρόνια σχεδόν δεν πάταγε.


Ο κόσμος στα ημιορεινά της Αχαΐας το έχει τούμπανο και κάποιοι κρυφό καμάρι, πως ο ‘σερίφης' της περιοχής τυγχάνει τέτοιας ασυλίας, ώστε λίγες ώρες αφότου παρήλθε το αυτόφωρο για την επίθεση και ξυλοδαρμό της άτυχης γυναίκας , εμφανίστηκε στην περιοχή να περιφέρει ως λάφυρο λαγό - το κυνήγι έχει τελειώσει και απαγορεύεται- και μάλιστα στην περιφορά και επίδειξη να έχει και την κάλυψη μελών του κυνηγετικού συλλόγου της περιοχής!!!


Να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν - επί άλλων ηγεσιών στην ΕΛ.ΑΣ. για μια σειρά πράξεις του, οι οποίες άπτονται του ποινικού κώδικα , είχε την κάλυψη υψηλόβαθμων στελεχών, με το αζημίωτο φυσικά καθώς κι' αυτός από την πλευρά του ήταν καλή πηγή πληροφοριών.


Έχει παράδοση στο ξύλο σε γυναίκεςΔεν είναι τυχαίο πως πρόσωπα έχουν βιώσει κατ' επανάληψη σωματική βία καθώς το ξύλο σε βάρος τους με πρωταγωνιστεί τον γνωστό νταή των ημιορεινών ήταν και παραμένει στην ημερήσια διάταξη.Ωστόσο ποτέ οι υποθέσεις του δεν πήραν τον δρόμο προς τη δικαιοσύνη καθώς είχε κάλυψη από πολιτικά πρόσωπα αλλά και υπηρέτες του νόμου κατά το παρελθόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου