Σε ένα από τα πιο hot σημεία συνάντησης της Πάτρας, το Abbey λειτουργεί από το πρωί με καφέ, brunch, μεσογειακή κουζίνα και καλές επιδόσεις στα cocktails. Ο δίπατος χώρος μάς αρέσει, διότι παίζει με τις λεπτομέρειες και μόνο με φυσικά υλικά, γράφει το Αθηνόραμα σε αφιέρωμα του για τα καλύτερα εκτός Αθηνών μπαρ.
Τα πρόσωπα Τρεις είναι οι mixologists: ο Νίκος Αρβανίτης (ο οποίος έχει συμμετάσχει και σε διάφορους διαγωνισμούς ) με ειδίκευση στο ρούμι, ο ειδικός του τζιν Νίκος Ταχματζής και ο Αργύρης Σελιμάς εξπέρ στα αποστάγματα και στις μείξεις τους.
Η λίστα Διαθέτει ευφάνταστα signature, τα λεγόμενα house Abbey, κι εξίσου δημοφιλή κλασικά σε δύο παραλλαγές, την απλή και την premium. Περιλαμβάνει all time classic συνταγές με εκλεκτές βάσεις ποτών και homemade υλικά. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο ρούμι, με πάνω από εξήντα ετικέτες.
Το highlight Το Forgotten Navy από παλαιωμένο ρούμι Trinidad με σιρόπι βανίλιας, σπιτική μαρμελάδα blueberries, φρέσκο χυμό λάιμ και αρωματικά bitters.
(Ψηλών Αλωνίων 26, 2610362549 )
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου