Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Λέσχη για swingers στην Αθήνα... κάνει μπουρμπούλι με φόντο... το Δημοτικό Θέατρο! Θα ανταλλάσσουν συντρόφους με κάλυψη τα ντόμινο


Τα πατρινά Μουρμπούλια να διασύρονται εν Αθήναις, με φωτό από το Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας και από παλιότερα άλμπουμ της Πατρινής διοργάνωσης, σε  κλαμπανταλλαγής ζευγαριών στην Αθήνα!


Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε.  Εν αρχή η πρόσκληση στο fb η οποία αναφέρει: "Για εμάς τους άτυχους που μένουμε Αθήνα και δεν μπορούμε να γευτούμε την χαρά του Πατρινού καρναβαλιού, το SC4, αναβιώνει ένα απο τα παλαιότερα και διασημότερα έθιμα του Πατρινού καρναβαλιού, ηλικίας 140 χρόνων, τα ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ!


Το πρώτο εν Αθήναις ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ λοιπόν, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 20 Φλεβάρη, στο SWING CLUB 4!


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ DRESS CODE, για τις κυρίες, μαύρο ντόμινο και μάσκα, 
για τους κυρίους, επίσημο ένδυμα ( κατά προτίμηση κοστούμι)."


Και μέχρι εδώ όλα καλά, καθώς είμαστε αντιμέτωποι απλώς με την κλοπή των Μπουρμπουλιών της Πάτρας από ένα νυχτερινό κέντρο που επικαλείται το καρναβάλι της και κάνει αναφορά και στο έθιμο με τέτοιο τρόπο σαν να το διοργανώνει ο Δήμος της Πάτρας στην Αθήνα.


Όταν όμως μπήκαμε στο fb του διοργανωτή Swingclub4 μέσω αυτού του συνδέσμου https://www.facebook.com/events/817176431708889/ που ομιλεί  περί εν Αθήναις  Πατρινών Μπουρμπουλιών, πάθαμε την πλάκα μας καθώς βρεθήκαμε μπροστά σε ένα swingers club! το οποίο είναι ευθέως αναφερόμενο στην υπόθεση sex με το ανάλογο φωτογραφικό και μηνυματικό υλικό και στην ...εμπειρία του sex με ανταλλαγή παρτενέρ. 


Κατόπιν τούτων, μήπως ο Δήμος της Πάτρας να πάρει τα μέτρα του άμεσα, γιατί τα Μπουρμπούλια διασύρονται παρέα και με την πόλη; Άς ρίξουν μια ματιά στο Μπουρμπούλια 2015.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου