Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Συμπλοκή οπαδών Ολυμπιακού Παναθηναϊκού στη Γούναρη


Μπορεί καθ' όλη τη διάρκεια της περασμένης Κυριακής, οπότε και έγινε το ντέρμπι μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, να φυλάσσονταν τα δύο στέκια οπαδών της Πάτρας από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, , όμως τελικά ένταση και συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, λίγες ώρες αργότερα.


H μικρο-συμπλοκή σημειώθηκε έξω από τα γραφεία του κλαμπ των «ερυθρολεύκων» στη συμβολή των οδών Χαραλάμπη και Γούναρη στην Πάτρα, τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας.


Συγκεκριμένα, περίπου στις 7 π.μ. στις 23 Φεβρουαρίου, δύο άτομα,  οπαδοί του Παναθηναϊκού που μόλις έχουν επιστρέψει από το ΟΑΚΑ στην Αθήνα, πλησίασαν το στέκι του Ολυμπιακού!


Όμως δεν γνώριζαν πως μέσα στο στέκι του ΟΣΦΠ παρέμεναν αρκετοί «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχουν στήσει ακόμη και κάμερα στο μπαλκόνι για να παρακολουθούν τις εξωτερικές κινήσεις.


Τελικά, μόλις τους είδαν , κατέβηκαν, τους πλησίασαν και άρχισαν να συνομιλούν, μέχρι που κάποια στιγμή τα αίματα ανάβουν, αρχίζουν τα γρονθοκοπήματα και κάποιος άναψε και ένα καπνογόνο ενώ έκαψαν και μια σημαία.


Όλα αυτά εν μέσω διερχόμενων οδηγών οι οποίοι και προσπαθούν να περάσουν με τα αυτοκίνητά τους από την οδό Χαραλάμπη εν μέσω έντασης.


Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η τοπική ΕΛ.ΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου