Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Ο Ρήγας διέγραψε... τον πιο γνωστό Χρυσαυγίτη της Πάτρας - της κακομοίρας στο κόμμα


Ανω κάτω έχει γίνει η Χρυσή Αυγή στην Πάτρα... ήρθαν και οι διαγραφές. Μάλιστα ανακοινώθηκε πως το κόμμα με απόφαση του υπεύθυνου περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Χρήστου Ρήγα, διεγράφησαν από τον Τ.Ο. Πατρών οι:

· ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Δημήτριος του Παναγιώτη και

· ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Σωτήριος του Δημητρίου

Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά: "Οι ανωτέρω παραβίασαν επανειλημμένως το άρθρο 8 του καταστατικού του κόμματος, παράγραφος 2.β.1 «περί σεβασμού της ιεραρχίας» και 2.β.3 «περί συμπεριφοράς που δε συνάδει με τις εν γένει αρχές του κόμματός μας».

Ο Σώτος Παναγιωτόπουλος είναι ίσως... ο πιο γνωστός Χρυσαυγίτης στην Πάτρα. Αιτία της διαγραφής... το ότι αμφισβητούσαν τον Ανδρέα Νικολακόπουλο κλπ κλπ κλπ. 

1 σχόλιο:

  1. Βρε Φλαμή!!! Αμάν πια!!! ΕΛΕΟΣ!!!
    1. Επειδή έγιναν δύο διαγραφές, αυτό δε σημαίνει ότι στο κόμμα γίνεται "της κακομοίρας". Εκπροσωπείται ΠΑΝΑΞΙΑ από τον Βουλευτή του στη Βουλή και θα δώσει και έναν αξιοπρεπή αγώνα για την Περιφέρεια (μιας και έχει γνωστοποιηθεί μόνο η υποψηφιότητα του Ρήγα).
    2. Ποιας "κακομοίρας" λες; Διψήφιο αγγίζουμε και στην Δυτική Ελλάδα και αυτά δεν είναι δικά μας γκάλοπ! Της Kapa Research είναι!
    3. Ο Σώτος Παναγιωτόπουλος δεν είναι ο πιο γνωστός Χρυσαυγίτης. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ! Γιατί άραγε "βάλλεσαι" ΜΟΝΟ για τον συγκεκριμμένο; Μήπως επειδή συχνά πυκνά σαν τα κοκόρια τσακώνεστε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης;
    4. Απ'ότι ξέρω, ήρθε σε μία διαφωνία και αποχώρησε ... ή διαγράφηκε, δεν έχει σημασία! Παντού υπάρχουν διαφωνίες! Και; Αν δηλαδή μεθαύριο "τα βρουνε", εσύ θα γράψεις "Πνοή νίκης για τη Χρυσή Αυγή στην Πάτρα";
    4. Δεν παίρνω το μέρος του Σώτου. Ενήλικας είναι και υπεύθυνος των πράξεών του! Μπορεί να τοποθετηθεί και αυτός όπου και όπως νομίζει, δεν μπορώ όμως να βλέπω και εσένα, ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ, ευθέως με σβάστικες στην εφημερίδα σου, εμμέσως να μας χαρακτηρίζεις! (Για το γκάλοπ της Kapa Research που λέγαμε...) κι αν μιλάς με τον αέρα των εισαγγελικών "ευρημάτων" να σου θυμίσω! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΟΧΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ!!!
    5. Πιστεύω ότι εσύ σαν "ο πιο γνωστός δημοσιογράφος στην Πάτρα" θα πρέπει να αλλάξεις το μοτίβο των συναδέλφων σου στο να "ζυγίζετε" τα πράγματα με 2 μέτρα και δύο σταθμά. Kαι άλλα κόμματα έχουν μεγαλύτερα προβλήματα, εκεί όμως δεν βλέπω τέτοια αντιμετώπιση.
    6. Το ότι επώνυμα σου τα λέω αυτά, δε σημαίνει ότι επιθυμώ και προσωπική (μέσω email απάντηση). Εδώ, δημόσια μπορείς βέβαια, αν και δεν σε προσκαλώ (προκαλώ) να απαντήσεις. Και φυσικά αν δεν το κάνεις, δε θα σημάνει τίποτα και τίποτα αρνητικό. Απλά, "δημόσιο πρόσωπο" είσαι στην τοπική κοινωνία μας και θα την δεχτείς την κριτική σου! Κι επειδή διάβασα πολλάκις αυτά που έγραψα μη τυχόν και είπα κάτι που δεν έπρεπε και τα βρήκα όμορφα και συνετά γραμμένα, χωρίς "ύβρεις", "απειλές", κ.λ.π. ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν σε κάτι πιθανόν να σε παρεξήγησα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή