Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την απόπειρα ληστείας στη VESO MARE - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ





Στους πολλούς αυτόπτες μάρτυρες που είδαν του κουκουλοφόρους με τα καλάζνικοφ βασίζονται οι αστυνομικοί προκειμένου να εξιχνιάσουν την απόπειρα ληστείας της χρηματαποστολής στη Βέσο Μάρε. Η Αμεση Δράση δέχθηκε τηλεφωνήματα γύρω στις 7.30 χθες το απόγευμα από πολίτες που κατήγγειλαν πως στον προαύλιο χώρο του πολυχώρου υπήρχαν τουλάχιστον δύο άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και κρατούν πολεμικά όπλα, τύπου «Καλάσνικοφ». Μάλιστα, όπως πρόσθεταν, στον πολυχώρο είχε προκληθεί αναστάτωση, αφού εκείνη την ώρα βρίσκονταν αρκετοί πολίτες με τις οικογένειές τους.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της 'Αμεσης Δράσης, αλλά όταν έφθασαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάποιους από τους κουκουλοφόρους. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες αφού είδαν πως καθυστέρησε η χρηματαποστολή και προκλήθηκε πανικός, έφυγαν από την πλευρά των καφετεριών, εκεί όπου παλαιότερα βρισκόταν το Παναχαϊκό.

Αστυνομικοί που βρέθηκαν στον πολυχώρο πήραν καταθέσεις από πολίτες, αλλά και εργαζόμενους στο πολυκατάστημα παιχνιδιών, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την συγκεκριμένη υπόθεση! Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών, αστυνομικοί συλλέγουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να εντοπίσουν κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου