Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί πιστεύετε ότι μάνα και κόρη έβαλαν στο ψυγείο (για κάποια λεπτά) το σκυλί τους; Συνέβη στο Πυροσβεστείο


O κτηνίατρος… δεν πίστευε στα μάτια του όταν εκλήθη σε σπίτι κοντά στο Πυροσβεστείο για να επιληφθεί της κατάστασης ενός μικρού σκυλιού το οποίο είχε σχεδόν «παγώσει» και ήταν σε κατάσταση σοκ!
Προφανώς η ιδιοκτήτρια του μικρού ζώου… δεν στέκει και πολύ καλά αφού είχε σχεδιάσει… την υποθερμία του σκύλου προκειμένου… να διπλαρώσει τον κτηνίατρο για την κόρη της!
Σύμφωνα με καταγγελίες από το στενό περιβάλλον του επιστήμονα, πιθανόν η μάνα να είχε βάλει… στο ψυγείο για λίγα λεπτά τον σκύλο και στη συνέχεια κάλεσε στο τηλέφωνο τον κτηνίατρο… για να το σώσει!
Η μητέρα (γύρω στα 60) είναι ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή καθώς ντύνεται… εκκεντρικά!

Ο κτηνίατρος πήγε στο σπίτι, ζήτησε να δει το ζώο, διαπίστωσε ότι όντως υπήρχε κάποιο πρόβλημα και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.
Μόνο που η συνέχεια αποτέλεσε έκπληξη για τον ίδιον! Αφού η μάνα άρχισε να τον «κανακεύει» και να του λέει ένα σωρό κολακευτικά σχόλια, ενώ κάποια στιγμή έδωσε και «πονηρό» τόνο στα λεγόμενά της. Ο γιατρός προσπάθησε να αποφύγει το «κόλλημα», και προφανώς μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση κατανόησε πλήρως τι είχε συμβεί και το «παιγνίδι» που του είχαν στήσει μάνα και κόρη. Εφυγε άρον άρον από το σπίτι και στη συνέχεια εξιστόρησε σε δικούς του ανθρώπους… όλο το σκηνικό! Και εκείνοι… έκαναν τον σταυρό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου