Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Βρέθηκε τάφος για τον "Σαϊνη" - σήμερα η κηδεία του


Στην γειτονία των Αγγέλων, στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Γολέμι Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθειας, όπου του παρεχωρήθη τάφος των εξαδέλφων του, θα αναπαυθεί από σήμερα το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου 2013, ο αγαπητός τύπος της άνω πόλης Πάτρας, Γιώργος Σαΐνης, ο 68χρονος, κατά το δημοτολόγιο, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, που τον βρήκε ξυλιασμένο στο γιαπί που κοιμόταν επί της οδού Δανιηλίδος, φίλος του χασάπης από την Ανω Πόλη. Νωρίτερα στις 12 το μεσημέρι φίλοι και οι ελάχιστοι εν ζωή συγγενείς του θα πραγματοποιήσουν τρισάγιο στην μνήμη του, στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου.

Οπως διάβασα στον blog του φίλου μου Γιώργου Μόσχου, ο Γιώργος «Σαΐνης» είχε έρθει από μικρός στην Πάτρα. Ήταν γιος του πλανόδιου γανωματή Νίκου Παναγιωτόπουλου και της συζύγου του Χριστίνας. Διέμεναν οικογενειακώς στην οδό Εϋνάρδου, μέχρι τον θάνατο των γονιών του αείμνηστου Γιώργου.

Άτομο με υψηλό αίσθημα αξιοπρέπειας, ο Γιώργος «Σαΐνης» δεν καταδέχονταν την συνδρομή του οποιουδήποτε, καθώς παρά τα προβλήματα υγείας του, μέχρι πριν λίγα χρόνια διασφάλιζε την διαβίωσή του περιορίζοντας τα έξοδά του, αλλά και ασχολούμενος για κάμποσο διάστημα με το ελεύθερο εμπόριο, ενώ κύριο στήριγμά του ήταν το ελάχιστο επίδομα που λάμβανε, αλλά κυρίως η συνδρομή λίγων  φίλων της Ανω Πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου