Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Τελικά... αυτόν τον γιατρό επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ


Ενώ στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, συνεχίζονται οι διεργασίες για την ανάδειξη του επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις εκλογές στον Δήμο Πατρέων, κάποιοι σπεύδουν να δημοσιοποιήσουν ονόματα, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν του ψηφοδελτίου για τον Δήμο.
Γνωρίζουν όλοι καλά πως το αποτέλεσμα που θα δώσει η Πάτρα τη νύχτα των δημοτικών εκλογών δεν θα περάσει απαρατήρητο, δεδομένου του δεσμού μεγάλης μερίδας των κατοίκων της Πάτρας με την οικογένεια Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ενα τέτοιο όνομα είναι αυτό του γιατρού Δημήτρη Κωστακιώτη, που είναι μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου, ενεργός πολίτης και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Δημήτρη Κωστακιώτη να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τον Δήμο Πατρέων, γεγονός το οποίο ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα διέψευσε δειχνοντας τον Χρηστο πατούχα. Πηγές αναφέρουν πως ήδη ο Νίκος Κοντοές έχει αποσύρει την υποψηφιότητα του και έτσι είναι οι Τάκης Γεωργακόπουλος και Χρήστος Πατούχας είναι οι μόνοι διεκδικητές του χρίσματος.
Οι ίδιες πηγές έλεγαν πως το πνεύμα που κυριαρχεί στον κεντρικό ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή στην Κουμουνδούρου, είναι οι υποψήφιοι να είναι μέλη του. Αυτό σημαίνει πως αν δεν υπάρξει αλλαγή φιλοσοφίας, ο Τάκης Γεωργακόπουλος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος, καθώς όλη η πολιτική του ιστορία είναι συνδεδεμένη με την ευρωπαϊκή Αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου