Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αντιδήμαρχος Πάτρας υπέβαλε την παραίτησή του αλλά... δεν έγινε δεκτή - Χαμός με τον Δημαρά


Σκηνικό έντασης στη δημοτική παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση το Σάββατο, με τον Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά να εξαπολύει, επίθεση στους Αντιδημάρχους του και να επικρίνει την εν γένει λειτουργία κάποιων εξ αυτών.

Σε σύσκεψη αντιδημάρχων που συγκάλεσε το Σάββατο για υπηρεσιακά θέματα, ο κ. Δημαράς επιχείρησε να "γεφυρώσει" διαφορές ή και ολιγωρίες που ο ίδιος έχει διαπιστώσει στη λειτουργία της δημοτικής αρχής. Ωστόσο, η συζήτηση τελικώς κινήθηκε σε πολύ υψηλούς τόνους με αποτέλεσμα να φτάσουμε ακόμη και σε υποβολή παραίτησης απο Αντιδήμαρχο!

«Βλέπω ότι σε βασικά θέματα έχουμε διάσταση απόψεων», είπε ο Γιάννης Δημαράς απευθυνόμενος στους αντιδημάρχους, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί η παράταξη να πορευθεί χωρίς συνοχή στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο δήμαρχος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανέβασε στη συνέχεια τους τόνους, υποστηρίζοντας ότι δέχεται αμφισβήτηση εκ των έσω!

Υποστήριξε ευθέως ότι κάποιοι τον πολεμάνε, λέγοντας ότι «δέχομαι εσωτερικό πόλεμο», χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Βαφέας υπέβαλε την παραίτηση του η οποία δεν έγινε δεκτή από τον κ. Δημαρά.

Οι αντιδήμαρχοι άκουσαν επίσης τον δήμαρχο να τους λέει ότι «είστε ίδιοι με τους προηγούμενους που διοίκησαν τον δήμο» ενώ προανήγγειλε και αλλαγές σημειώνοντας ότι «όταν μια ομάδα δεν πάει καλά φταίει ο προπονητής. Τις επόμενες μέρες θα λάβω τις αποφάσεις μου».



Για την οξεία επίθεση που εξαπέλυσε ο δήμαρχος κατά των αντιδημάρχων και στενών συνεργατών του, φαίνεται ότι δεν είχε προϊδεάσει κανέναν. Όλοι έδειξαν αιφνιδιασμένοι, ακόμη και ο Βασίλης Λοτσάρης, ο οποίος θεωρείται ένας από τους αντιδημάρχους που βρίσκονται πιο κοντά στον Γιάννη Δημαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου