Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Αυτή είναι η σωσίας της Madonna που έχει καταγωγή... από την Πάτρα



Από την Πάτρα η Νο 1 μίμος – σωσίας της Madonna η οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και μάλιστα με πληθώρα εμφανίσεων! Μέχρι και η βασίλισσα της ποπ «υποκλίνεται» μπροστά της αφού την μιμείται τέλεια! Ακόμη και στη φωνή! Πρόκειται για την Denise Bella Vlassis η οποία μπορεί να ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως δηλώνει υπερήφανη που είναι ελληνίδα και μάλιστα… Πατρινιά! Παππούς της είναι ο Πατρινός Νικόλαος Βλαστανάκης και η ίδια δηλώνει πως έχει θείες στην Πάτρα αν και ποτέ δεν έχει καταφέρει να έρθει στην Ελλάδα. Όταν μάλιστα την ρώτησαν αν γνωρίζει κάποιους Ελληνες δήλωσε πως ξέρει καλά δύο «Ελληνάρες» τον παππού και τον πατέρα της. Η Denise ζει στη Νέα Υόρκη και έχει κατακτήσει τον κόσμο του θεάματος. Πρόκειται για την δίδυμη «ψυχή» της βασίλισσας της ποπ.

Σύμφωνα με την ίδια περίπου δέκα είναι οι γυναίκες που μιμούνται την Madonna όμως η ίδια έχει εργαστεί επαγγελματικά περισσότερο από κάθε άλλη. Ομολογεί πως δεν είναι προικισμένη τραγουδίστρια κι έτσι δεν θα μπορούσε να κάνει ανάλογη καριέρα, είναι όμως χορεύτρια και μπορεί να «πετύχει» την φωνή της αμερικανίδας σταρ. Με την Μαντόνα γνωρίστηκε το 1989 όταν έψαχνε για το «διπλό» της. Πέρασε από «οντισιόν» και την επέλεξαν. Μάλιστα το 2000 είχαν συναντηθεί ξανά και η τραγουδίστρια είπε στην Πατρινιά στην καταγωγή σόου γούμαν πως είναι πολύ καλή!
Η Denise είναι παντρεμένη με έναν υπέροχο άνθρωπο και είχε την ευλογία να μείνω έγκυος στα 38 της χρόνια! Γεννήθηκε στην Πομόνα της Καλιφόρνια και μεγάλωσε στο Laguna Beach, σ’ ένα υπέροχο σπίτι πάνω στη θάλασσα. Δηλώνει χαρακτηριστικά «πολύ-πολύ περήφανη που έχει ελληνικές ρίζες και είναι επίσης υπερήφανη για την ελληνική οικογένειά της και όσα πέρασαν για να μεταβούν στην Αμερική προκειμένου να έχουν μία καλύτερη ζωή! «Οι ιστορίες που έχω διαβάσει για τους προγόνους μου με ενέπνευσαν πολύ. Ο παππούς μου, ο Νικόλαος Βλαστανάκης, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους. Ο πατέρας μου μας έμαθε τα πάντα γύρω από τον ελληνικό πολιτισμό, τη μουσική και η μαμά μου μας μαγείρευε ελληνικά φαγητά» δηλώνει η ίδια. Παραδέχεται πάντως πως δεν μιλά ελληνικά αν και θα ήθελε να προσπαθήσει να μάθει την υπέροχη (όπως την χαρακτηρίζει) γλώσσα των προγόνων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου